Beautiful Blog

Nu ook iepen en esdoorn boomstamtafels verkrijgbaar bij Housewood!

Iepen en esdoorn boomstamtafels

Iepen en esdoorn boomstamtafels zijn sinds kort ook verkrijgbaar bij Housewood. Wegens veel vraag hebben wij besloten om ons assortiment uit te breiden. Ook dit zijn unieke, massieve houten tafels, gemaakt uit één stuk hout. U kunt de tafel zelf samenstellen en deze wordt door ons professioneel afgewerkt.

Esdoorn is een fraaie blanke houtsoort met een wit- tot crèmeachtige kleur. Esdoorn wordt ook wel maple genoemd. Hard maple (esdoorn) uit Noord-Amerika is afkomstig van een boom die tot wel 40 meter lang kan worden met een 20 meter lange takvrije stam! Deze houtsoort heeft een duurzaamheidsklasse 5 en is dus zeer geschikt voor binnengebruik.

Iepen is een ringporige houtsoort. Groeiringen opvallend door de grote vroeghoutvaten wat het hout een aantrekkelijke vlamtekening, maar de nerf grof maakt. Iepenhout is afkomstig uit diverse groeigebieden. Deze houtsoort is verkrijgbaar in Europa, Verenigde Staten, Canada en Japan. Iepenhout is vast, taai, vrij licht en meestal gelijkmatig van structuur. Deze houtsoort heeft een duurzaamheidsklasse 4 en is dus ook zeer geschikt voor binnengebruik.

Prijzen iepen en esdoorn:

Esdoorn: De prijs gaat vanaf 500 euro incl. BTW per tafelblad. (Bij lengtes vanaf 2,5 meter)

Iepen: De prijs gaat vanaf 650 incl. BTW per tafelblad. (Bij lengtes vanaf 2,5 meter)

Vraag hier uw offerte aan!

 

Foto: Iepen boomstamtafel

 

 

Please follow and like us: