✓ Snelle levering binnen NL & BE
✓ Veilig online bestellen & betalen
✓ A-kwaliteit, scherpe prijzen

Thermisch gemodificeerde Fraké panelen

Nieuw!: Ecopanel; Thermisch Gemodificeerde Fraké panelen van 100% gerecylced materiaal

Groningen, 26 april 2023 – Collectief Soepel en Housewood kondigen de start aan van een nieuwe samenwerking voor de verkoop van Thermisch Gemodificeerde Fraké panelen. Het product genaamd Fraké Ecopanel is innovatief, milieuvriendelijk en biedt tal van voordelen.

Het product

Een Fraké Ecopanel is gemaakt van tussenlatten die gebruikt worden voor het opstapelen van hout. Voorheen zouden die anders weggegooid worden. De panelen zijn 1,22×1,25m groot en hebben dezelfde duurzaamheidsklasse als Thermisch Gemodificeerd Fraké. Het product is per vierkante meter ca 50% goedkoper dan traditionele panelen.

De productie

Het idee voor de panelen is ontstaan bij Collectief Soepel. Ze keken uit het raam van hun studio in Arnhem en zagen stapels tussenlatten groeien. Door de latjes te schaven komt de schoonheid van het hout weer naar boven. Ze hebben een mal ontwikkeld die van sterk variërend restmateriaal een strak product maakt.

De samenwerking

Collectief Soepel blijft de productie van de panelen doen en Housewood zal zorgdragen voor de (online) verkoop en distibutie hiervan. “ We vullen elkaar zo perfect aan aldus Tymen Boon van Housewood. “ Het Ecopanel is een perfecte aanvulling van ons aanbod. Wij zijn gespecialiseerd in Thermisch gemodificeerde houtsoorten en dit past er dus heel goed bij. “Wij zijn blij met Housewood als partner” vertelt Siem. Ze zijn net als ons gericht op innovatie en hebben veel kennis in huis en al een groot klantenbestand waar we meteen op meeliften.”

Voordelen Ecopanel:

💰 Voordelig: € 54,55 ex per m2

⏱️Snelle montage: Prefab grote panelen 122x125cm

♻️Duurzaam: 100% circulair & zeer lange levensduur

Waar te bestellen?

Fraké Ecopanel is direct te bestellen op Housewood.nl. Vraag een offerte aan of gratis proefmonsters. Er is een ruime voorraad aanwezig en zodoende binnen een week uit te leveren.

De waardering van ayous.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.