✓ Snelle levering binnen NL & BE
✓ Veilig online bestellen & betalen
✓ A-kwaliteit, scherpe prijzen

Houten schuttingen in Ayous en Fraké

Ayous en Fraké

Ayous en Fraké zijn beide houtsoorten die bekendstaan om hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Ze worden steeds populairder als keuze voor tuinschuttingen vanwege hun unieke kenmerken.

Ayous Hout: Ayous hout is afkomstig uit West-Afrika. Het staat bekend om zijn lichte kleur en rechte, gelijkmatige nerf. Ayous is een zachte houtsoort, maar het is van nature bestand tegen rot en insecten, waardoor het ideaal is voor buitentoepassingen.

Fraké Hout: Fraké, afkomstig uit Midden- en West-Afrika, heeft een warme donkere kleur en opvallende textuur. Het hout heeft van nature een hoge weerstand tegen vocht en is daardoor perfect geschikt voor schuttingen die blootstaan aan de elementen.

Esthetische meerwaarde voor jouw tuin

Een houten schutting van Ayous of Fraké kan een meerwaarde bieden aan jouw tuin. De lichte kleur van Ayous zorgt voor een helder, fris gevoel, terwijl de donkere tinten van Fraké een warme en gezellige uitstraling creëren. De fijne nerf en unieke textuur van beide houtsoorten voegen karakter toe aan jouw buitenruimte.

Ayous triple rhombus schutting

Voordelen van Ayous en Fraké

Durability: Ayous and Fraké are naturally resistant to rot, mold and insects, which significantly extends the lifespan of your fence.

Low maintenance: These types of wood require little maintenance. Periodic treatment with wood oil helps maintain the natural beauty, but when you treat it without oil you also get a beautiful result, a beautiful natural grayed color.

Environmentally friendly: Both types of wood are sustainably harvested and are an environmentally friendly choice for your garden project.

Neem contact op voor jouw houten schutting

Ben je geïnteresseerd in het transformeren van jouw tuin met een Ayous of Fraké houten schutting? Neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte. Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

De waardering van ayous.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.