✓ Snelle levering binnen NL & BE
✓ Veilig online bestellen & betalen
✓ A-kwaliteit, scherpe prijzen

Lunawood

Hoogwaardig Scandinavisch Thermo Grenen

Gevelbekleding van Lunawood

Lunawood, gevestigd in Finland, is een toonaangevende producent van hoogwaardig Thermo Grenen. Een duurzaam product dat gedurende de levenscyclus een ecologische keuze biedt en een Scandinavische luxe uitstraling toevoegt aan elke gevel. Deze luxe grenen gevelbekleding is de ideale oplossing voor eigentijdse architectuur voor tal van buitenprojecten. Maar ook zeer geschikt voor vochtige binnenprojecten zoals een sauna of spa.

Kenmerken van Thermo Grenen

Lunawood maakt gebruik van hoogwaardig Scandinavisch grenenhout, gegroeid in het harde Noordse klimaat gedurende bijna 80 jaar, waardoor de Thermo Grenen producten robuust en duurzaam zijn. Er wordt alleen Noords PEFC-gecertificeerd hout gebruikt. De hoogwaardige productie is gebaseerd op een zorgvuldig beheerde logistieke keten van bos tot eindproduct. Het hout is thermisch gemodificeerd bij 212ºC. Deze producten, vervaardigd zonder chemicaliën, dragen de authenticiteit van Scandinavisch vakmanschap.

Voordelen van Lunawood Thermo Grenen:

  1. Standaardlengtes: De Thermo Grenen producten worden standaard geleverd in lengtes van 4500 mm. Aangepaste lengtes zijn mogelijk, afhankelijk van de behoeften van de klant.
  2. Dimensioneel Stabiel: Lunawood Thermo Grenen blijft stabiel in verschillende klimaten, geschikt voor diverse weersomstandigheden.
  3. Weinig Onderhoud: Het vereist minimaal onderhoud en geen oppervlaktebehandeling, mits geïnstalleerd volgens de instructies.
  4. Harsvrij: Zelfs bij hoge temperaturen blijft het hout vrij van hars, wat de duurzaamheid versterkt.
  5. Natuurlijke Veroudering: Bij onbehandeld gebruik buiten ontwikkelt het hout een prachtige zilveren kleur, bijdragend aan de natuurlijke uitstraling.
  6. Kleurbehoud: Voor behoud van de oorspronkelijke bruine tint is een oppervlaktebehandeling met UV-bescherming en pigmentatie aan te raden.
  7. Duurzaamheidsklasse 2: Lunawood Grenen is geclassificeerd als duurzaamheidsklasse 2 (BS EN 350) “duurzaam” en is voorzien van een Building Research Establishment (BRE)-goedkeuring waarin een verwachte levensduur van 30 jaar wordt vermeld bij gebruik als bekleding.
duurzame gevel van lunawood
inspiratie thermo grenen lunawood
thermo grenen gevel van lunawood

Lunawood Thermo Grenen is niet alleen duurzaam, maar biedt ook de solide kwaliteit van Scandinavisch design. Het is de perfecte keuze voor architecten en bouwers die streven naar het verbeteren van de buitenkant van gebouwen met een houten gevelbekleding die zowel aantrekkelijk als milieuvriendelijk is.

Lunawood is verkrijgbaar in verschillende profielen, staat uw gewenste profiel er niet tussen? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw maatwerkproject.

De waardering van ayous.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.