✓ Snelle levering binnen NL & BE
✓ Veilig online bestellen & betalen
✓ A-kwaliteit, scherpe prijzen

Accoya

Accoya duurzaam hout

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Accoya hout, een ware innovatie in de wereld van houtbewerking. Met de unieke eigenschappen, waaronder indrukwekkende stabiliteit en duurzaamheid. Een premium keuze voor veeleisende bouw- en ontwerpprojecten. 

Voordelen van Accoya hout

Accoya hout biedt talrijke voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Stabiliteit: Accoya hout ondergaat een acetyleringsproces dat de cellulose in het hout wijzigt, waardoor het extreem stabiel wordt. Dit resulteert in minimaal uitzetten, krimpen of kromtrekken, zelfs onder veranderende weersomstandigheden.

Duurzaamheid: het is uitzonderlijk duurzaam en heeft een levensduur die aanzienlijk langer is dan veel andere houtsoorten. Het is bestand tegen schimmel, insecten en andere bederfveroorzakende organismen, waardoor het zeer geschikt is voor buitentoepassingen.

Verbeterde hardheid: Het acetyleringsproces verhoogt de hardheid van het hout, waardoor Accoya sterker is dan veel andere houtsoorten. Dit maakt het ideaal voor gevels en meubels.

Milieuvriendelijk: Accoya wordt geproduceerd uit duurzaam beheerde bossen en het acetyleringsproces maakt gebruik van niet-giftige stoffen. Hierdoor is dit een milieuvriendelijke keuze met een lagere milieubelasting.

Schildervriendelijk: Accoya hout heeft uitstekende verfhechtingseigenschappen, waardoor het goed te behandelen is met verf en beits. De afwerking blijft langer mooi, wat resulteert in minder onderhoud.

Esthetische kwaliteiten: Accoya behoudt zijn natuurlijke uitstraling en warmte, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor architectonische en designprojecten.

Veelzijdigheid: Accoya hout is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder gevelbekleding, terrassen, ramen, deuren, meubels en meer. Zijn veelzijdigheid maakt het een waardevolle keuze voor verschillende projecten.

 

Accoya is een duurzame en oersterke keuze voor diverse toepassingen, van buitengevels tot oersterke meubelstukken. Staat het gewenste profiel voor uw maatwerk project er niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij geven u graag advies!

De waardering van ayous.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.